Anja Elstrøm Steentoft

Stilling: Jeansdesigner hos ONLY
Uddannelse: Designteknolog med speciale i fashion design

Anja Elstrøm Steentoft i helikopter

Mit job

Jeg har valgt at uddanne mig til designer fordi, det er et meget alsidigt og inspirerende job. Som jeansdesigner for mærket ONLY på Bestseller i Brande er jeg ansvarlig for alt udvikling af denim til 8 kollektioner årligt. Jeg har arbejdet med jeans, siden jeg blev færdiguddannet fra VIA Design (tidl. Teko) i 2003. 

Denim Only

Jeg har en stor passion for denim og elsker mit arbejde. Anja Elstrøm Steentoft

Det er meget vigtigt, at man forstår at bygge en historie op omkring sine produkter, derfor er jeg altid på udkig efter inspiration, som jeg finder i alt fra en gåtur, til magasiner og arkitektur. 

Jeg holder meget af at rejse, og jeg er afsted ca. 1 gang om måneden, enten på et leverandørbesøg i eksempelvis Kina eller på inspirationstur til fx Tokyo eller NY.

inspirationstur i Kina

Min erfaring har givet mig stor indsigt i, hvordan jeans produceres. Jeg synes, at produktionsdelen er super interessant, den giver mig en teknisk viden, der hjælper mig til at udvikle bedre produkter.

Anja Elstrøm Steentoft

Jeg synes ideudviklingen omkring denim er både sjov og til tider udfordrende. Vi sidder et team på 10 - som kun arbejder med jeans, det giver en særlig ånd og stemning omkring vores produkt. Anja Elstrøm Steentoft

Mine råd

  • Det er vigtigt at du har en passion, for det du laver og kan se fremtidsmuligheder i jobbet
  • Engagere dig i din praktikperiode, det giver dig et unikt indblik i branchen

Mød flere studerende og færdiguddannede