Projekter i samarbejde med virksomheder

Du får rig mulighed for at prøve teorien af i praksis, når du læser Ernæring og Sundhed. Her kan du se eksempler på projekter og events, som studerende har arbejdet med som en del af deres uddannelse. 

Events i samarbejde med NorthSide festival

Mod-i-urt

Festivalgæsterne fik til et gratis pop-up arrangement mulighed for at smage på forskellige varianter af is med krydderurter.

De studerende eksperimenter med, hvordan man på mange nye måder eksempelvis kan inkorporere urter i det søde køkken.

Fremtidens snack - insekter

Insekter i mad er en nem og lækker måde at spise mere bæredygtigt på. Det beviste fem studerende, da de servede lækre tapasanretninger for en række festivalgæster.

I løbet af eventen serverede de alt fra burger med melorme til brød og pesto med fårekyllinger.

Læs mere om Bug Bites

Stop spild af mad

Gennem en række FoodMobs rundt omkring på pladsen gav studerende festivalgæsterne inspiration til at reducere madspild og have øget fokus på bæredygtighed og økologi i hverdagen.

Læs mere om Food Mob

Social dining og pandekager

Studerende lavede pandekager over bål sammen med mere end 100 glade festivalgæster på NorthSide. De økologiske råvarers næringsværdi og vigtigheden ved bæredygtighed går hånd i hånd med en fællesskabende madoplevelse.