Anders Fogh Knudsen

Stilling: Bygningskonsulent og håndværkstaksator ved TKP BYG A/S
Uddannelse: Bygningskonstruktør

Anders Fogh Knudsen

Mit job

Mine primære arbejdsopgaver består i at registrere og besigtige skader på bygninger for et forsikringsselskab. Jeg kommer ud til mange forskellige skader bl.a. stormskader, vandskader eller skade forvoldt på en ejendom ved et indbrud. 

Når jeg har været på besigtigelse hos kunden, er det min opgave at skabe overblik over den økonomi, der er forbundet med at udbedre skaden og efterfølgende planlægge og koordinere arbejdet med håndværkerne.

Jeg trives godt med at have mange bolde i luften på samme tid, og det har jeg virkelig muligheden for med dette arbejde. Samtidig er det et meget alsidigt job, hvor to arbejdsdage sjældent ligner hinanden. 

Det er spændende at møde mange forskellige typer af opgaver, hvor jeg agerer som bindeled mellem forsikringsselskab, kunder og håndværkere om at få løst opgaven bedst muligt for alle parter.

Mine ambitioner med mit job er, at jeg skal blive endnu bedre til det, jeg laver. Selvom jeg følte mig godt klædt på med de værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem min uddannelse, har jeg det første år på arbejdsmarkedet måttet erkende, at man aldrig bliver færdig med at lære. Der er altid noget man kan forbedre.

Min anbefaling af uddannelsen 

  • Bygningskonstruktøruddannelsen er den bedste uddannelse, hvis du gerne vil arbejde inden for byggebranchen. 


  • Du lærer om alle byggeriets faser fra A til Z, og du har stor mulighed for at dygtiggøre dig indenfor noget helt specifikt.