Anders skabte sin egen stilling under sin praktik 

Stilling: Visuel Storyteller, TV2 Østjylland
Uddannelse: Multiplatform Storytelling & Production

Anders Storgaard Multiplatform Storytelling and ProductionMultiplatform hvad for noget?

Jeg har netop afsluttet min professionsbachelor i Multiplatform Storytelling and Production. Jeg møder mange som ikke ved, hvad min uddannelse går ud på. 

Kort fortalt kan man sige, at vi ikke laver traditionelle spillefilm, som dem man kan se i fjernsynet. I stedet har vi fokus på korte formater som eksempelvis reklamefilm, musikvideoer, kortfilm, VR, videomapping, cinemagraphs med mere.

Der bliver eksperimenteret og leget med filmmediet, og vi kommer omkring, stort set alle facetter af filmproduktion.

Jeg hedder Anders Stougaard Madsen, 23 år, elsker at dræbe mine venner, kun med ét slag, med karakteren Paul Phoenix i Tekken 3 til PlayStation 1.

Skabte selv mit drømmejob

Jeg har fået job hos TV2 ØSTJYLLAND som Visuel Storyteller. En stilling jeg selv har været med til at skabe.

Vejen til mit job startede allerede under uddannelsen, hvor jeg på 6. semester var i praktik hos TV2 ØSTJYLLAND og i virkeligheden skabte det job, jeg har i dag.

TV2 ØSTJYLLAND er i en udviklingsproces, og der er ikke langt fra ide til handling.

Jeg kan samtidig få lov til at varetage og arbejde med flere forskellige roller. F.eks. har jeg lavet en lille webserie om det århusianske band Bogfinkevej. Lige noget for mig.

Anders om Multiplatform Storytelling & Production

  • MSP er verdens fedeste uddannelse, hvor der er udstyr til at kunne udfolde sig kreativt. Derudover er der bordtennis- og fodboldbord, PlayStation 4, fladskærme med Netflix og HBO.
  • Folk arbejder også på personlige projekter, og derfor er skolen sjældent tom for studerende. Heller ikke om natten.
  • Der er en gejst og en brændende motivation for, at fortælle og skabe, også er de fleste af vores undervisere fra branchen, så den viden vi får er opdateret og dugfrisk. 
  • Alle MSP'ere har forskellige profiler. Nogen arbejder for spilvirksomheder, nogen laver stop-motion, andre har deres eget produktionsselskab.

Oplev nogle af Anders Stougaards produktioner