Tag i studiepraktik

 
Er du på sidste år i gymnasiet? Holder du sabbatår? Eller er du i gang med noget andet, men drømmer om at læse videre? I uge 43 kan du komme i studiepraktik og prøve din drømmeuddannelse af.
 
OBS: Studiepraktik 2020 afholdes online og derfor uden fysisk fremmøde. Vi glæder os til at give dig en virtuel smagsprøve på vores uddannelser. 
 

Hvad er studiepraktik? 

Studiepraktik er din mulighed for at prøve livet som studerende på en af VIAs uddannelser af og få et unikt indblik i det liv, der venter dig som studerende.

Studiepraktik bliver afholdt onsdag til fredag i uge 43. Find en oversigt over alle de uddannelser på VIA University College, der tilbyder studiepraktik nederst på siden her.  

Emnerne, undervisningen og arbejdsformerne i praktikken afspejler uddannelsen. I nogle praktikforløb kigger du studerende over skulderen, mens du på andre deltager i særligt tilrettelagte forløb.

Hvad får jeg ud af at deltage?

  1. Du kommer helt tæt på den uddannelse, du overvejer

  2. Du møder studerende, der fortæller om studielivet og svarer på alle dine spørgsmål

  3. Du deltager i undervisningen og møder dine kommende undervisere

  4. Du får et indblik i livet på campus

  5. Du finder ud af, om du er på rette vej

Ansøg om studiepraktik

Du skal ansøge for at komme i studiepraktik i uge 43.

Du kan ansøge online i perioden fra den 10. september til og med den 15. september på studiepraktik.nu. Længere nede på siden finder du direkte links til ansøgning om en studiepraktikplads på VIAs uddannelser.

Søg nu, der er et begrænset antal pladser til rådighed

Læs mere på studiepraktik.nu

Byggeri og teknik

Design

Film og animation

Ingeniør

Pædagogik og læring

Samfund og sociale forhold

Sundhed og omsorg