Studerende arbejder

Drømmer du om en uddannelse, hvor du kan gøre en forskel?

VIA Pædagoguddannelsen

Randers

Vil du gerne være pædagog? Og har du lyst til at arbejde med børn, unge og voksne? Interesserer du dig for sundhed, kulturmøder eller udeliv? Så læs på pædagoguddannelsen i Randers!

Om uddannelsen til pædagog i Randers

 • Faglig profil

  På pædagoguddannelsen i Randers kan du vælge mellem tre forskellige specialiseringer. Du kommer også til at arbejde sammen med studerende fra både sygeplejerske- og psykomotorikuddannelsen.

  Som studerende på VIA Pædagoguddannelsen i Randers kan du vælge mellem tre forskellige specialiseringer. Hvis du vælger specialiseringen Skole- og fritidspædagogik, skal du tage tre moduler på VIA i Aarhus.

  • Dagtilbudspædagogik
  • Skole- og fritidspædagogik
  • Social- og specialpædagogik

  Vi samarbejder med både kommunens og regionens pædagogiske institutioner. Det betyder, at du som studerende kommer ud og afprøver mange aktiviteter i praksis i levende, pædagogiske miljøer.

  Tværprofessionelt samarbejde på campus Randers

  I løbet af uddannelsen er der et tre ugers modul på tværs af de tre uddannelser, der ligger på campussen. Her arbejder du sammen med studerende fra de andre uddannelser om en konkret problemstilling fra praksis.

  Valgmoduler

  Som pædagogstuderende skal du have et særligt kompetenceområde indenfor den specialisering, du har valgt. I Randers udbyder vi fire forskellige kompetenceområder. Så du kan vælge imellem:

  • Kreative udtryksformer
  • Natur og udeliv
  • Sundhedsfremme og bevægelse
  • Medier og digital kultur

  Læs mere om kompetenceområderne i Studieordningen

  Studieaktivitet

  På pædagoguddannelsen møder du et nuanceret undervisnings- og læringsmiljø. Du vil både opleve holdundervisning, forelæsninger og mere selvstændigt arbejde i studiegrupper. Desuden er en stor del af uddannelsen projektarbejde i samarbejde med den pædagogiske praksis.

 • Studieliv

  På Pædagoguddannelsen i Randers bliver du en del af et nærværende og levende uddannelsesmiljø på Campus Randers. 

  Det betyder, at du mulighed for at engagere dig i både faglige projekter og sociale aktiviteter med studerende fra de andre uddannelser. I alt går der knap 800 studerende på Campus Randers.

  Læs om Campus Randers

  Du kan søge viden døgnet rundt

  Campus Randers er åbent for dig som studerende alle døgnets 24 timer. Vores kantine har et lækkert udvalg af sund mad, som du også kan nyde udendørs på den store tagterrasse med udsigt over byen.

  På Campus Randers er biblioteket centrum for viden, læring og information. Her kan du søge information og viden i bibliotekets mere end 21.000 materialer eller på det trådløse internet. Der er desuden flere gruppearbejdspladser, hvor der er plads til faglig fordybelse.

  De studerendes Råd

  Du kan få indflydelse på campusmiljøet gennem De Studerendes Råd (DSR), der blandt andet er med til at arrangere foredrag, sportsarrangementer og fester. Desuden er DSR bindeled mellem de studerende og uddannelsens ledelse og består af repræsentanter fra alle årgange. Er du interesseret i studenterpolitisk arbejde, er du meget velkommen i DSR.

  VIA Studentervæksthus Randers

  Har du en god idé, som kunne blive til et produkt, en virksomhed eller lignende, er du velkommen i VIA Studentervæksthus Randers (Vækstværket). Her kan vi hjælpe dig med at realisere din idé gennem individuel vejledning eller kursusforløb.

  Du kan let finde en bolig i Randers I Randers har du har gode muligheder for at finde en lejlighed eller et kollegieværelse.

  Find os på Google Maps

 • Kontakt

  Kontakt Pædagoguddannelsen i Randers

  Har du spørgsmål om optagelse
  Kontakt studievejleder

  Kontakt uddannelsen

  VIA Pædagoguddannelsen i Randers
  Jens Otto Krags Plads 3
  DK-8900 Randers C

  E: pirand@via.dk
  T: +45 87 55 35 55

  EAN: 5798 000 55 5662

  Åbningstider

  Mandag til torsdag: 7:30-15:30
  Fredag: 7:30-14:00

  Læs mere