Ledelsesudvikling i frivillige organisationer

Er du leder? Arbejder du med frivillige og frivillighed? Her på siden finder du uddannelsestilbud, inspiration og viden til at udvikle dig, dit lederskab og din organisation. 

Bliv den bedste leder, du kan blive

Som leder i en frivillig organisation skal du facilitere fælles retning og sikre en effektiv organisering i et komplekst netværk af ansatte, frivillige og lokalsamfund. 

Du skal opbygge og styrke samarbejder mellem forskellige parter internationalt, nationalt og lokalt og være lydhør og nysgerrig udadtil og samtidig tro mod den mission, som din organisation er sat i verden for. Tag en lederuddannelse, og styrk det arbejde.

Sæt de stærke værdier i spil

Du leder på et fundament af stærke værdier i en frivillig organisation, men hvad betyder værdierne for din ledelsesstil? Og hvordan sætter du værdierne i spil, så de skaber motivation og fælles mål i resten af organisationen?

Lær at anvende værdibaseret ledelse til at skabe råderum for medarbejdere og frivillige, så de tør og kan handle.

Styrk projektledelsen

Du og dine medarbejderne skal kunne arbejde kvalificeret med projekter, skrive gode fondsansøgninger samt skabe og vedligeholde gode relationer med forskellige samarbejdspartnere.

Hos VIA kan vi hjælpe med at klæde jer på til de opgaver. Samtidig vil I få redskaber til bedre at kunne prioritere jeres tilbud og muligheder, så de er i tråd med de interesser, mål og ikke mindst ressourcer, I har. 

Kompetenceudvikling

Herunder har vi samlet uddannelsestilbud på diplomniveau målrettet dig, der er leder i en frivillig organisation. Du kan tage en hel uddannelse eller vælge dét eller de moduler, der passer dig nu og her. 

Ønsker I et skræddersyet forløb for flere medarbejdere i jeres organisation målrettet de udfordringer, I står med? Kontakt os for en uforpligtende snak. Find din kontaktperson nederst på siden.

Se aktuelle uddannelser og kurser

Det siger deltagerne på vores forløb

Styrkede lederkompetencer

KFUM's Sociale Arbejde

KFUM's Sociale Arbejde styrker lederkompetencerne.

Gå til side

Mere inspiration

Samskabelse og modskabelse

Artikel

Der er brug for modskabelse i samskabelsesbølgen

I samskabelsesbølgen er der en forventning om, at man bidrager positivt. Men er det altid den rigtige tilgang?

Læs med her

Kontakt

Elsemarie Kappel Petersen