Studievejledning og karrierevejledning

Har du spørgsmål til merit, adgangskrav eller tilmelding? Eller har du brug for studievejledning til at sammensætte et uddannelsesforløb eller karriererådgivning om dine karrieremuligheder? Find svar her på siden eller kontakt vores karriere- og studievejledere for personlig vejledning.

Få hjælp til dit studievalg

Der er mange ting at tage stilling til, hvis du overvejer at vende tilbage til skolebænken. Hvilket niveau skal du tage efter- eller videreuddannelse på? Har du adgang til den uddannelse, du har udset dig? Har du taget uddannelse før, og kan du egentlig få merit? Eller måske er du blevet forsinket i dit studieforløb og er nu I tvivl om, hvad reglerne er for dispensation?

Vi kan hjælpe dig. Her på siden finder du informationer og vejledning på alt fra tilmelding, merit, adgangskrav på de forskellige niveauer af uddannelse, dispensation og realkompetencevurderinger.

Har du brug for personlig vejledning, eller kan du ikke finde netop de svar, som du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du brug for karriererådgivning?

Skal der ske noget nyt i din karriere? Overvejer du at skifte spor? Eller finder du hele uddannelsesjunglen forvirrende? Uanset om du skifter spor i din karriere eller du mangler ny viden eller nye redskaber i dit daglige arbejde, kan vi hjælpe dig med at blive klogere på dine mange muligheder for videreuddannelse med en karrieresamtale.

Samtalen tager udgangspunkt i dine ønsker for kompetenceudvikling og karrieredrømme – og klæder dig på til at vælge netop det uddannelsesforløb, der passer dig og dine behov.

Du kan vælge at få en karrieresamtale over telefon eller hos studie- og karrierevejledningen på VIA University College, Campus Aarhus N.

Bliv ringet op og få en aftale

Hvem skal du kontakte?

Har du spørgsmål inden for ledelse, offentlig administration, sociale forhold eller sundhed og omsorg? Så kan Anne Gramstrup Agger hjælpe dig.

Har du spørgsmål inden for projektledelse, teknologi og byggeri, karrierevejledning og beskæftigelse eller pædagogik og læring? Så er Helene Randeris Toft klar til at hjælpe dig.

Find Anne og Helenes kontaktinfo længere nede på siden her.

E-vejledning

Har du brug for et større overblik over dine muligheder? Den landsdækkende e-Vejledning vejleder dig om uddannelse og job, hjælper dig med et overblik og idéer til uddannelsesvalg eller svarer på spørgsmål omkring efter- og videreuddannelse. E-Vejledning har åbent dag, aften og weekend.

Kontakt e-Vejledningen her

Om diplomuddannelse

Få overblik over opbygning og adgangskrav

Om akademiuddannelse

Få overblik over opbygning og adgangskrav

Karrierevejledning

Er du i tvivl om hvilken uddannelse, du skal vælge?

For kommende studerende

Få svar på dine spørgsmål

Opfylder du ikke adgangskravene?

Bliv realkompetencevurderet

Tilmelding og betaling

Bliv klogere på, hvordan du tilmelder dig og betaler kurser

Få gratis uddannelse

Er du ufaglært eller faglært kan du få dækket dit deltagergebyr på akademi- og diplommoduler. 

Uddannelsesstøtte til voksne (SVU)

Læs om dine muligheder for at modtage SVU under din uddannelse

Merit

Har du uddannelse, der svarer til et modul, kan du måske få merit

Dispensation

Er du blevet forsinket i dit studieforløb? 

E-vejledning

Har du brug for et større overblik over dine muligheder? Kontakt den landdækkende e-vejledning

Har du spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe dig

Anne Gramstrup Agger | VIA University College

Anne Gramstrup Agger

Studie- og karrierevejleder

T: +45 8755 1943
E: evu.studievejledning
@via.dk

Helene Toft | VIA University College

Helene Randeris Toft

Studie- og karrierevejleder

T: +45 8755 1957
E: evu.studievejledning
@via.dk