Studievejledning og karrierevejledning

Har du spørgsmål til merit, adgangskrav eller tilmelding? Eller har du brug for studievejledning til at sammensætte et efteruddannelsesforløb eller karriererådgivning om dine karrieremuligheder? Find svar her på siden eller kontakt vores karriere- og studievejledere for personlig vejledning om efteruddannelse.

Studie- og karrierevejledning

Find svar på dine spørgsmål

Vi har samlet information om realkompetencevurdering, tilskud til efteruddannelse, merit, dispensation, akademi- og diplomuddannelse, Q&A til nye studerende og meget mere. 

Få hjælp til dit valg af efteruddannelse

Der er mange ting at tage stilling til, hvis du overvejer at vende tilbage til skolebænken. Hvilket niveau skal du tage efter- eller videreuddannelse på? Har du adgang til den efteruddannelse, du har udset dig? Har du taget efteruddannelse tidligere, og kan du egentlig få merit? Eller er du blevet forsinket i dit efteruddannelsesforløb og i tvivl om reglerne for dispensation?

Vi kan hjælpe dig. Her på siden finder du information og vejledning om alt fra tilmelding, merit, adgangskrav, dispensation og realkompetencevurderinger.

Har du brug for personlig vejledning, eller kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du brug for karriererådgivning?

Har du brug for ny viden til at løse hverdagens udfordringer? Eller skal der ske noget nyt i din karriere? Måske finder du hele uddannelsesjunglen forvirrende? Uanset hvad kan VIAs studie- og karrierevejledere hjælpe dig med at blive klogere på dine mange muligheder for efteruddannelse.

Samtalen tager udgangspunkt i dine ønsker for kompetenceudvikling og karrieredrømme – og klæder dig på til at vælge netop det forløb, der passer dig og dine behov.

Du kan vælge at få en karrieresamtale over telefon eller hos studie- og karrierevejledningen på VIA University College, Campus Aarhus N. Find vejledernes kontaktinfo nederst på siden.

E-vejledning

Har du brug for et større overblik over dine muligheder? Den landsdækkende e-Vejledning vejleder dig om uddannelse og job, hjælper dig med et overblik og idéer til uddannelsesvalg eller svarer på spørgsmål omkring efter- og videreuddannelse. E-Vejledning har åbent dag, aften og weekend.

Kontakt e-Vejledningen her

Mere viden

Kontakt

Helene Randeris Toft kan hjælpe dig med spørgsmål inden for uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning samt pædagogik og læring.

Katerina Jakobsen kan hjælpe dig med spørgsmål inden for sociale forhold, beskæftigelse, sundhed og omsorg. 

Anne Gramstrup Agger kan hjælpe dig med spørgsmål inden for ledelse, projektledelse, teknologi og byggeri samt skat og administration. 


Studievejledningen holder ferielukket i uge 29, 30 og 31. Vi er tilbage igen den 5. august klar til at vejlede dig i VIAs efteruddannelsesmuligheder

Helene Toft | VIA University College
  • Helene Randeris Toft

  • Studie- og karrierevejleder
  • T: +45 87 55 19 57
Katerina Jakobsen, Studie- og karrierevejleder, VIA University College
  • Katerina Jakobsen

  • Studie- og karrierevejleder
  • T: +45 87 55 10 44
Anne Gramstrup Agger | VIA University College
  • Anne Gramstrup Agger

  • Studie- og karrierevejleder
  • T: +45 87 55 19 43