Find efteruddannelse og kurser

Her finder du alle VIAs efteruddannelsestilbud inden for en bred vifte af faglige områder. Find den uddannelsestype, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

Du kan trygt tilmelde dig

Ingen kan spå om, hvordan situationen med COVID-19 udvikler sig. Men i VIA kan vi garantere, at undervisningen fortsætter på VIAs kurser og efter-/videreuddannelser. Og vi står inde for høj faglighed som altid, uanset om vi mødes i fysiske rammer eller må mødes digitalt. Vi gennemfører på efter- og videreuddannelsesområdet flest mulige aktiviteter fysisk, men tager bestik af situationen og omlægger til online undervisning, vejledning og eksamen, når det er nødvendigt på grund af corona og af sikkerhedshensyn.
 
Det kommende års uddannelsestilbud ligger klar, og du kan sagtens nå at tilmelde dig. Du er også mere end velkommen til at booke en aftale hos en af vores karrierevejledere, hvis du har brug for sparring til det helt rigtige studievalg.

Målret din søgning med filtrering

Målret din søgning ved at filtrere – sæt fx kryds i uddannelsestype eller faglig interesse. Du kan også supplere med foretrukken geografi og starttidspunkt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning til det rette valg.

Uddannelser og kurser

Mere information

Studie- og karrierevejledning

Studie- og karrierevejledning

Find svar på dine spørgsmål om efter- og videreuddannelse ved VIA University College.

Gå til side
Mønter

Tilskud til efteruddannelse

Få et overblik over tilskudsmuligheder til din efteruddannelse.

Gå til side