Ledelse

Her finder du et samlet overblik over vores forskellige uddannelser til dig som leder. Hvad enten du er ny leder, eller du har mange års erfaring på CV’et, har vi uddannelser, som styrker dig og din ledelsesstil. Hent også inspiration til ledelsesopgaven i vores artikel- og videounivers.

Styrk dit personlige lederskab, dit CV og din virksomheds organisation med efteruddannelse i ledelse. Vores uddannelser har rødder i praksis, så du får rig mulighed for at arbejde med levende cases fra din egen hverdag og bruge de nye teorier, metoder og værktøjer, du får introduceret. 

Herunder finder du vores kurser og uddannelser på akademi- og diplomniveau. Du kan vælge at tage en hel akademiuddannelse i ledelse eller en diplom i ledelse, men du kan også blot tage de akademi- eller diplommoduler, der giver dig netop de metoder og redskaber, du står og mangler her og nu. 

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en virksomhed eller organisation – enten på eget campus eller ude hos jer. Find din kontaktperson nederst på siden her. 

Temaer

Faglig ledelse i skolen

Hvad er god skoleledelse? Find inspiration til din skoleledelse, ny viden, tilbud om kompetenceudvikling og faglige netværk.
Gå til side

Ledelse i dagtilbud

Ledelse på dagtilbudsområdet er under forandring. Du skal omsætte strategi til professionel udvikling, der påvirker læringsmiljøet positivt. Læs hvordan du griber det an i praksis.
Gå til side

Ledelse i frivillige organisationer

Er du leder i en organisation, hvor du arbejder med frivillige og frivillighed? Find uddannelsestilbud, inspiration og viden til at udvikle dig, dit lederskab og din organisation.
Gå til side

Gratis e-bøger og guides

Fra ingeniør til leder - lederuddannelse

Inspiration

Guide: Fra teknisk specialist til leder

Ingeniør, it-professionel eller anden teknisk specialist? Vil du være leder? Hent vores uddannelsesguide.

Hent guiden

Inspiration

Visualisering af hjerne, der indeholder en masse data | Digital transformation - har I styr på de digitale strategier?

Digital transformation - har I styr på de digitale strategier?

Digital transformation handler mere om strategi end teknologi. Men hvad handler digitale strategier egentlig om?

Gå til side

Artikel

Ingeniør med lederdrømme: Hvilken efteruddannelse skal jeg vælge?

Vil du tage en diplomuddannelse i ledelse for ingeniører og andre specialister med teknisk baggrund? Få det komplette overblik over dine valgmuligheder.

Gå til side
Digitalisering og ledelse

Artikel

Digitalisering: Teknologi, konkurrencekraft og nye ledelsesgreb

Digitalisering griber ind på alle niveauer og handler om teknologi, konkurrenceevne og nye ledelsesgreb. Læs hvorfor!

Gå til side
Ny leder

Video

Ny leder: Få mod til at lede

Peter fortæller i videoen, hvilke udfordringer den nye leder ofte møder, og hvordan efteruddannelse styrker dig som ny leder.

Gå til side

Kontakt

Lotte Langkilde | VIA University College
Søren Boy Larsen