Ledelse

Her finder du et samlet overblik over vores forskellige uddannelser til dig som leder. Hvad enten du er ny leder, eller du har mange års erfaring på CV’et, har vi uddannelser, som styrker dig og din ledelsesstil. Hent også inspiration til ledelsesopgaven i vores artikel- og videounivers.

Styrk dit personlige lederskab, dit CV og din virksomheds organisation med efteruddannelse i ledelse. Vores uddannelser har rødder i praksis, så du får rig mulighed for at arbejde med levende cases fra din egen hverdag og bruge de nye teorier, metoder og værktøjer, du får introduceret. 

Herunder finder du vores kurser og uddannelser på akademi- og diplomniveau. Du kan vælge at tage en hel akademiuddannelse i ledelse eller en diplom i ledelse, men du kan også blot tage de akademi- eller diplommoduler, der giver dig netop de metoder og redskaber, du står og mangler her og nu. 

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en virksomhed eller organisation – enten på eget campus eller ude hos jer. Find din kontaktperson nederst på siden her. 

Temaer

Gratis e-bøger og guides

Guide om procesledelse

7 svar på hvad procesledelse kan

Vil du skabe effektfulde processer under din ledelse? Så download vores guide om procesledelse.

Hent guiden
E-bog om digital transformation

Ledelse af digital transformation - sådan lykkes du med opgaven

Bliv klogere på, hvordan I kan skabe en god digital transformation.

Hent e-bogen
Fra ingeniør til leder - lederuddannelse

Vil du gå fra teknisk specialist til leder?

Ingeniør, maskinmester eller teknisk specialist? Vil du være leder? Hent vores uddannelsesguide og bliv klogere på dine muligheder.

Hent guiden

Inspiration

Guide

Forandringsledelse: Bliv bedre til at forstå og lede forandringer

Som leder kommer du ikke uden om forandringer. Men hvad er forandringsledelse egentlig for en disciplin? Læs med her og bliv meget klogere.

Gå til side
Kamstrup hovedkontor

Artikel

Vibeke: ”Start altid med forretningsstrategien og tænk den holistisk”

Digital transformation er ikke kun et spørgsmål om at lave nye smarte digitale produkter – det handler om at tænke hele forretningsmodellen igennem.

Gå til side
Benedikte Lohfert

Artikel

HR-chef: Diplom fremmer kompetente og helstøbte ledere

Hvad får arbejdspladsen ud af at sende medarbejdere på lederuddannelse? Og hvilken forskel gør lederuddannelsen for dig som leder? Få HR-chef, Benedikte Lohferts bud her.

Gå til side
Bæredygtig digital transformation

Artikel

Bæredygtig digital transformation giver mening og værdi

At forene digital transformation og bæredygtighed giver mening og ikke mindst forretningsmæssig værdi. Læs her hvordan du skal tænke anderledes!

Gå til side

Kontakt

Sine Nyeland Sandholt
  • Sine Nyeland Sandholt

  • Efter- og videreuddannelseschef
  • T: +45 87 55 18 30
Lotte Langkilde | VIA University College
  • Lotte Langkilde

  • Efter - og videreuddannelseschef
  • T: +45 87 55 19 06