Ledelse

Her finder du et samlet overblik over vores forskellige uddannelser til dig som leder. Hvad enten du er ny leder, eller du har mange års erfaring på CV’et, har vi uddannelser, som styrker dig og din ledelsesstil. Hent også inspiration til ledelsesopgaven i vores artikel- og videounivers.

Styrk dit personlige lederskab, dit CV og din virksomheds organisation med efteruddannelse i ledelse. Vores uddannelser har rødder i praksis, så du får rig mulighed for at arbejde med levende cases fra din egen hverdag og bruge de nye teorier, metoder og værktøjer, du får introduceret. 

Herunder finder du vores kurser og uddannelser på akademi- og diplomniveau. Du kan vælge at tage en hel akademiuddannelse i ledelse eller en diplom i ledelse, men du kan også blot tage de akademi- eller diplommoduler, der giver dig netop de metoder og redskaber, du står og mangler her og nu. 

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en virksomhed eller organisation – enten på eget campus eller ude hos jer. Find din kontaktperson nederst på siden her. 

Temaer

Faglig ledelse i skolen

Hvad er god skoleledelse? Find inspiration til din skoleledelse, ny viden, tilbud om kompetenceudvikling og faglige netværk.
Gå til side

Ledelse i dagtilbud

Ledelse på dagtilbudsområdet er under forandring. Du skal omsætte strategi til professionel udvikling, der påvirker læringsmiljøet positivt. Læs hvordan du griber det an i praksis.
Gå til side

Ledelse i frivillige organisationer

Er du leder i en organisation, hvor du arbejder med frivillige og frivillighed? Find uddannelsestilbud, inspiration og viden til at udvikle dig, dit lederskab og din organisation.
Gå til side

Ledelse af bæredygtig udvikling

Vil du som leder klædes på til at drive og lede bæredygtige initiativer i din organisation? Få inspiration, viden og konkrete kurser her!
Gå til side

Gratis e-bøger og guides

Fra ingeniør til leder - lederuddannelse

Inspiration

Guide: Fra teknisk specialist til leder

Ingeniør, maskinmester eller teknisk specialist? Vil du være leder? Hent vores uddannelsesguide.

Hent guiden

Inspiration

Hvad er procesledelse?

Artikel

Procesledelse: Hvorfor er det en af tidens vigtigste ledelseskompetencer?

Hvad er det procesledelse kan ift. til de mere traditionelle ledelsesformer? Læs med her og find ud af, hvordan du kan gøre brug af procesledelse.

Gå til side
Effektive procesværktøjer

Artikel

Effektive procesværktøjer til at udøve procesledelse

Hvilke procesværktøjer og procesøvelser er bedst at anvende? Få bud på teknikker og metoder til en succesfuld start og god struktur for din procesledelse.

Gå til side
Det personlige lederskab

Artikel

Sådan mestrer du det personlige lederskab

Det personlige lederskab er den vigtigste egenskab hos enhver leder. Læs her hvilke tre sider af dig selv, du skal udvikle.

Gå til side
Visualisering af hjerne, der indeholder en masse data | Digital transformation - har I styr på de digitale strategier?

Digital transformation - har I styr på de digitale strategier?

Digital transformation handler mere om strategi end teknologi. Men hvad handler digitale strategier egentlig om?

Gå til side

Kontakt

Lotte Langkilde | VIA University College
Søren Boy Larsen