Ledelse

Her finder du et samlet overblik over vores forskellige uddannelser til dig som leder. Hvad enten du er ny leder, eller du har mange års erfaring på CV’et, har vi uddannelser, som styrker dig og din ledelsesstil. Hent også inspiration til ledelsesopgaven i vores vidensunivers.

Styrk dit personlige lederskab, dit CV og din virksomheds organisation med efteruddannelse i ledelse. Vores uddannelser har rødder i praksis, så du får rig mulighed for at arbejde med levende cases fra din egen hverdag og bruge de nye teorier, metoder og værktøjer, du får introduceret. 

Du kan vælge at tage en hel diplomuddannelse eller tage et eller flere diplomfag som særskilte lederkurser - og på den måde få netop de metoder og redskaber, du står og mangler her og nu. 

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en virksomhed eller organisation – enten på eget campus eller ude hos jer. Find din kontaktperson nederst på siden her. 

Temaer

Gratis e-bøger og guides

Guide om procesledelse

7 svar på hvad procesledelse kan

Vil du skabe effektfulde processer under din ledelse? Så download vores guide om procesledelse.

Hent guiden
E-bog om digital transformation

Ledelse af digital transformation - sådan lykkes du med opgaven

Bliv klogere på, hvordan I kan skabe en god digital transformation.

Hent e-bogen
Fra ingeniør til leder - lederuddannelse

Vil du gå fra teknisk specialist til leder?

Ingeniør, maskinmester eller teknisk specialist? Vil du være leder? Hent vores uddannelsesguide og bliv klogere på dine muligheder.

Hent guiden
E-bog: Forandringsledelse

Bliv bedre til at forstå og lede forandringer

Få overblik de vigtigste begreber, teorier og metoder inden for forandringsledelse - og bliv klogere på hvilke kompetencer, det kræver at lede forandringer.
Hent e-bogen

Kontakt

Sine Nyeland Sandholt
  • Sine Nyeland Sandholt

  • Efter- og videreuddannelseschef
  • T: +45 87 55 18 30
Lotte Langkilde | VIA University College
  • Lotte Langkilde

  • Efter - og videreuddannelseschef
  • T: +45 87 55 19 06