Projektledelse

Her på siden finder du et samlet overblik over vores uddannelser og viden inden for projektledelse. Hent ny inspiration og bliv gearet til at nå godt i mål med dine projekter.

Den professionelle projektleder

Trænger dine budskaber ind hos styregruppen? Formår du at styre projektgruppen, så alle trækker i samme retning og er motiverede undervejs?

Som projektleder ved du sikkert allerede, at dette er alt andet end nemt. Uforudsete ting opstår, og projektgruppen skal hele tiden kunne omstille sig og styre igennem forandringer - alt imens du samtidig skal sikre, at projektet lever op til forventninger, leveres til tiden og overholder budget.

Som projektleder er du en altoverskyggende vigtig brik. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage noget projektlederuddannelse, der klæder dig solidt på til arbejdet.

Projektledelsesdisciplinen rummer mange facetter og forudsætter den rette kombination af værktøjer, metodeanvendelse og ledelsesadfærd. Den kompetente projektleder er den, der også forstår, at ledelse og medmenneskelige evner er ligeså vigtige som styrings- og projektværktøjer.

Find det rette uddannelsesforløb

Ønsker du nye kompetencer og redskaber som enten ny eller erfaren projektleder? Så finder du herunder vores kurser og uddannelser på diplomniveau. Du kan som noget særligt i VIA tage en hel diplomuddannelse i projektledelse, men du kan også sagtens blot tage de diplommoduler, der giver dig de konkrete metoder og redskaber, du står og mangler lige nu og her. Undervisningen tager udgangspunkt i cases fra din hverdag, så du får mulighed for at koble tillært ny viden tæt til egen praksis.

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en organisation – enten på ét af vores campusser eller ude hos jer i jeres kendte rammer. Du finder vores kontaktpersoner nederst på siden.

Er du I tvivl om, hvilken uddannelse, du skal vælge? Så har vi lavet en uddannelsesguide, der giver dig en mere guidet tur rundt i uddannelsesjunglen.

Kurser, moduler og enkeltfag i projektledelse

Diplomuddannelsen i projektledelse

Diplomuddannelsen i projektledelse

Projektlederuddannelsen der kommer hele vejen rundt

Styrk kompetencerne med en diplomuddannelse i projektledelse. Sammensæt uddannelsen som det passer dig og få et solidt fundament at stå på.

Læs om uddannelsen

Gratis e-bøger og guides 

Hent uddannelsesguiden til projektledere

Inspiration

Den ultimative uddannelsesguide til projektlederen

Få det store forkromede overblik over de mange forskellige uddannelser, du kan vælge imellem.
Hent guiden
E-bog: Vælg rigtig projektlederuddannelse

Inspiration

Guide: Sådan vælger du den helt rigtige uddannelse

Hvilken uddannelse opfylder dine behov? Vi har sammensat en guide, der gør dig klar til at vælge projektlederuddannelse.

Hent guiden

Inspiration

Projektleder i videomøde under coronakrisen

Artikel

Projektledelse i en coronatid

Coronakrisen påvirker projektledelsen. Artiklen her giver dig nogle gode råd til, hvordan du tilrettelægger din projektledelse efter de nye vilkår.

Gå til side
Projektledelsesværktøjer

Artikel

Projektledelsesværktøjer og nøglekompetencer der accelererer din udvikling som projektleder

Kan du arbejde med Gantt-kort, og har du styr på din projekttrekant? Læs artiklen og bliv klogere på de værktøjer, der kan hjælpe dit projekt godt i mål.

Gå til side
Projektlederens udfordringer

Artikel

De 9 ting dagens projektledere slås allermest med

Denne artikel giver dig et fingerpeg om, hvor skoen trykker allermest for dagens projektledere.

Gå til side

Artikel

Projektlederuddannelse: Bliv klog på de mange muligheder og dine behov

Hvad er dine muligheder i forhold til projektlederuddannelser? Hvad koster det? Læs guiden til efteruddannelse og kurser i projektlederuddannelse her.

Gå til side

Artikel

Find nøglen til projektdeltagernes motivation

Som projektleder kan det være svært at finde nøglen til projektdeltagernes motivation. Her får du 4 gode råd til hvordan.

Gå til side
Digitaliseringsprojekt

Artikel

Tillykke med dit nye digitaliseringsprojekt! 6 gode råd

Peter giver her 6 konkrete råd til projektlederen, som får dig godt i gang med dit nye digitaliseringsprojekt.

Gå til side

Kontakt

Lisbeth Skytte
Lotte Langkilde | VIA University College