Projektledelse og procesledelse

Her på siden finder du et samlet overblik over vores uddannelser og viden inden for projektledelse og procesledelse. Hent ny inspiration og bliv gearet til at nå godt i mål med dine projekter samt lede de gode processer.

Den professionelle projektleder

Trænger dine budskaber ind hos styregruppen? Formår du at styre og udvikle projektgrupper og mennesker omkring dig, så I alle trækker i samme retning og er motiverede undervejs?

Som projektleder ved du sikkert allerede, at dette er alt andet end nemt. Uforudsete ting opstår, og projektgruppen skal hele tiden kunne omstille sig og styre igennem forandringer - alt imens du samtidig skal sikre, at projektet lever op til forventninger, leveres til tiden og overholder budget.

Som projektleder er du en altoverskyggende vigtig brik. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage noget projektlederuddannelse, der klæder dig solidt på til arbejdet.

Projektledelsesdisciplinen rummer mange facetter og forudsætter den rette kombination af værktøjer, metodeanvendelse og ledelsesadfærd. Den kompetente projektleder er den, der også forstår, at ledelse og medmenneskelige evner er ligeså vigtige som styrings- og projektværktøjer.

Find det rette uddannelsesforløb

Ønsker du nye kompetencer og redskaber som enten ny eller erfaren projektleder? Så finder du herunder vores uddannelser på diplomniveau. Du kan som noget særligt i VIA tage en hel diplomuddannelse i projektledelse eller procesledelse. Du kan også sagtens nøjes med at tage de diplommoduler, der giver dig de konkrete metoder og redskaber, du står og mangler lige nu og her. 

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb – enten på ét af vores campusser eller ude hos jer i jeres kendte rammer.

Uddannelser for individer og grupper

Diplomuddannelsen i projektledelse

Uddannelse

Diplom i projektledelse

På Diplomuddannelsen i projektledelse får du en forståelse for og træning i metoder og værktøjer inden for projektledelse. Du arbejder samtidig aktivt med din egen rolle som projektleder, kommunikation og teamsamarbejde. Uddannelsen er et oplagt næste skridt, hvad enten du drømmer om at varetage nye og større opgaver eller få bevis på det, du allerede kan.

Læs om Diplom i projektledelse
Diplom i procesledelse

Uddannelse

Diplom i procesledelse

På Diplomuddannelsen i procesledelse får du en hel stribe af velafprøvede redskaber til at skabe udvikling, læring og forandring med brug af coaching og facilitering af dialogiske processer. Du bliver dygtig til at lede møder, processer og medarbejdere i forbindelse med fx organisationsudvikling, projektledelse eller medarbejder- og teamudvikling.

Læs om Diplom i procesledelse
Projektledelse

Skræddersyet til organisationen

Fælles kompetenceudvikling

Når I går sammen om kompetenceudvikling, styrker I ikke bare fællesskabet på arbejdspladsen - I øger samtidig værdien, gør implementeringen lettere og mere langtidsholdbar. I VIA tilrettelægger vi både korte og længere uddannelsesforløb, workshops og foredrag/oplæg med udgangspunkt i lige præcis det fokus, I har i jeres team og på jeres arbejdsplads.

Læs om fælles kompetenceløft

E-bøger og guides 

Sådan bliver du en dygtig proceskonsulent

Sådan bliver du en dygtig proceskonsulent

Udforsk denne 27 siders guide spækfyldt med anbefalinger og teknikker.

Hent guiden
Guide om projektplanlægning

Læg fundamentet til det vellykkede projekt

Vil du sikre dine projekter en god start? Så hent denne guide om projektplanlægning.

Hent guiden
Guide om når projektledelsen bliver udfordret

Når projektledelsen bliver udfordret - hvad gør du?

I denne guide ser vi nærmere på tre kendte udfordringer, og du får konkrete forslag til at håndtere dem i praksis.

Hent guiden
Guide om procesledelse

7 svar på hvad procesledelse kan

Vil du skabe effektfulde processer under din ledelse? Så download vores guide om procesledelse.

Hent guiden
Hent uddannelsesguiden til projektledere

Den ultimative uddannelsesguide til projektlederen

Få det store forkromede overblik over de mange forskellige uddannelser, du kan vælge imellem.
Hent guiden
E-bog: Vælg rigtig projektlederuddannelse

Sådan vælger du den helt rigtige uddannelse

Hvilken uddannelse opfylder dine behov? Vi har sammensat en guide, der gør dig klar til at vælge projektlederuddannelse.

Hent guiden

Vidensartikler til inspiration

bæredygtighed i dine projekter

Artikel

Sådan indarbejder du bæredygtige elementer i dine projekter

Der er et stigende behov for at få bragt bæredygtighed ind i projekterne. Men hvordan får du som projektleder integreret det i dine projekter? Læs mere her

Gå til side
bæredygtig projektledelse

Artikel

Du skal lede dit projekt bæredygtigt – men hvad betyder det?

Efterspørgslen på projektledere med viden om, hvordan projekter skal ledes bæredygtigt, stiger. Men hvad er bæredygtig projektledelse? Få svaret her!

Gå til side

Podcast

Den hybride fremtid: Hvordan fastholder vi engagementet?

I podcasten zoomer vi ind på hybridarbejde. Der er både er fordele og udfordringer, du som leder af teamsamarbejde skal være obs på.

Gå til side
Bæredygtighed i projektledelse

Artikel

Forholder du dig til bæredygtighed i dine projekter?

Bæredygtighed spiller en stadig vigtigere rolle - også i projektledelse. Læs artiklen og opdag hvordan du lykkes med fremtidens bæredygtige projektledelse.

Gå til side

Kontakt

Lotte Langkilde | VIA University College
  • Lotte Langkilde

  • Efter- og videreuddannelseschef
  • T: +45 87 55 19 06
Stinne Wessberg
  • Stinne Wessberg

  • Adjunkt
  • T: +45 87 55 40 49
Thorsten Høegsberg
  • Thorsten Høegsberg

  • Lektor, coach og proceskonsulent
  • T: +45 87 55 19 40