Projektledelse

Her på siden finder du et samlet overblik over vores uddannelser og viden inden for projektledelse. Hent ny inspiration og bliv gearet til at nå godt i mål med dine projekter.

Den professionelle projektleder

Trænger dine budskaber ind hos styregruppen? Formår du at styre projektgruppen, så alle trækker i samme retning og er motiverede undervejs?

Som projektleder ved du sikkert allerede, at dette er alt andet end nemt. Uforudsete ting opstår, og projektgruppen skal hele tiden kunne omstille sig og styre igennem forandringer - alt imens du samtidig skal sikre, at projektet lever op til forventninger, leveres til tiden og overholder budget.

Som projektleder er du en altoverskyggende vigtig brik. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage noget projektlederuddannelse, der klæder dig solidt på til arbejdet.

Projektledelsesdisciplinen rummer mange facetter og forudsætter den rette kombination af værktøjer, metodeanvendelse og ledelsesadfærd. Den kompetente projektleder er den, der også forstår, at ledelse og medmenneskelige evner er ligeså vigtige som styrings- og projektværktøjer.

Find det rette uddannelsesforløb

Ønsker du nye kompetencer og redskaber som enten ny eller erfaren projektleder? Så finder du herunder vores kurser og uddannelser på diplomniveau. Du kan som noget særligt i VIA tage en hel diplomuddannelse i projektledelse, men du kan også sagtens blot tage de diplommoduler, der giver dig de konkrete metoder og redskaber, du står og mangler lige nu og her. Undervisningen tager udgangspunkt i cases fra din hverdag, så du får mulighed for at koble tillært ny viden tæt til egen praksis.

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en organisation – enten på ét af vores campusser eller ude hos jer i jeres kendte rammer. Du finder vores kontaktpersoner nederst på siden.

Er du I tvivl om, hvilken uddannelse, du skal vælge? Så har vi lavet en uddannelsesguide, der giver dig en mere guidet tur rundt i uddannelsesjunglen.

Diplomuddannelsen i projektledelse

Diplom i projektledelse

På Diplomuddannelsen i projektledelse får du en helhedsorienteret forståelse for og træning i de grundlæggende metoder og værktøjer inden for projektledelse. Du arbejder samtidig aktivt med din egen rolle som projektleder, kommunikation og teamsamarbejde.

Kurser, moduler og enkeltfag i projektledelse

E-bøger og guides 

Guide om projektplanlægning

Læg fundamentet til det vellykkede projekt

Vil du sikre dine projekter en god start? Så hent denne guide om projektplanlægning.

Hent guiden
Guide om procesledelse

7 svar på hvad procesledelse kan

Vil du skabe effektfulde processer under din ledelse? Så download vores guide om procesledelse.

Hent guiden
Hent uddannelsesguiden til projektledere

Den ultimative uddannelsesguide til projektlederen

Få det store forkromede overblik over de mange forskellige uddannelser, du kan vælge imellem.
Hent guiden
E-bog: Vælg rigtig projektlederuddannelse

Sådan vælger du den helt rigtige uddannelse

Hvilken uddannelse opfylder dine behov? Vi har sammensat en guide, der gør dig klar til at vælge projektlederuddannelse.

Hent guiden

Inspiration og mere viden om projektledelse

Distancer i projektledelsen

Artikel

Distancer i projektledelsen er ikke kun fysiske

Det er blevet en del af hverdagen at mødes online og drive projekter i virtuelle rum. Men hvad sker der med samarbejdet i projekterne? Få svaret her!

Gå til side
SMART-mål

Artikel

Brug SMART-mål som GPS i dit projekt

Artiklen her giver dig en guidet tur i brugen af SMART-modellen, så du kan give dine projektmål det ultimative serviceeftersyn. Lær at lave SMART-mål.

Gå til side
Findes der én best practice i projektledelse

Artikel

Findes der én best practice i projektledelse?

Der findes mange gode klassiske værktøjer til projektplanlægning og projektledelse. Men hvad gør du, hvis planen alligevel ikke holder?

Gå til side
Projektbeskrivelse

Artikel

Sådan laver du en god projektbeskrivelse

Denne artikel fortæller, hvorfor projektbeskrivelsen er et godt afsæt for kommunikationen i og omkring dit projekt. Få tips til hvad den kan indeholde.

Gå til side
Målhierarki

Artikel

Målhierarki: Sæt mål op for dit projekt

I denne artikel bliver du præsenteret for, hvad et målhierarki er, og hvordan du skaber et godt overblik over projektets målsætninger. Læs mere lige her!

Gå til side
Projekttrekant

Artikel

Projekttrekanten: Et redskab til at lede opad

Bag et vellykket projekt gemmer sig en velbalanceret projekttrekant. Find ud af, hvordan du kan bruge trekanten til at lede opad i dit projekt.

Gå til side

Kontakt

Lotte Langkilde | VIA University College
  • Lotte Langkilde

  • Efter- og videreuddannelseschef
  • T: +45 87 55 19 06
Stinne Wessberg
  • Stinne Wessberg

  • Adjunkt
  • T: +45 87 55 40 49