Videnskursus i CTI, ICM og ACT/M-ACT målrettet myndighedssagsbehandlere

På dette kursus får du en generel introduktion til de specialiserede støttemetoder Critical Time Intervention (CTI), Intensive Case Management (ICM), og Assertive Community Treatment (ACT)/Modificeret Assertive Community Treatment (M-ACT) med særligt fokus på ligheder og forskelle. Samtidig får du træning i at matche forskellige målgrupper til metoderne, hvorved du bliver skarpere til at visitere den enkelte borger til den rette metode. 

Sted

Online

Pris

0 kr.

Dato

13.03.2024

Ansøgningsfrist

26.01.2024

Ledighed

Fuldt booket

Sted

Online

Pris

0 kr.

Dato

12.09.2024

Ansøgningsfrist

29.07.2024

Ledighed

Ledige pladser

Sted

Online

Pris

0 kr.

Dato

11.03.2025

Ansøgningsfrist

24.01.2025

Ledighed

Ledige pladser

Fakta

 • Uddannelsestype
  Kursus

Om kurset

 • De specialiserede støttemetoder Critical Time Intervention (CTI), Intensive Case Management (ICM) og Assertive Community Treatment (ACT)/Modificeret Assertive Community Treatment (M-ACT) er alle målrettet borgere i risiko for eller i hjemløshed. 

  De hviler alle på Housing First-tilgangen og har forskellige ligheder, men de er samtidig forskellige på en række punkter. Som myndighedssagsbehandler i berøring med borgere i risiko for eller i hjemløshed, er det vigtigt, at du kender til metodernes ligheder og forskelle, og hvilke målgrupper de hver især er egnet til, så du får et bedre grundlag for at visitere til den rette metode.

 • ​Konkret kommer du omkring følgende temaer på kurset: 

  • ​Introduktion til Housing First-tilgangen og til de specialiserede støttemetoder CTI, ICM, ACT/M-ACT med særligt fokus på ligheder og forskelle mellem metoderne.
  • Målgrupperne for de enkelte metoder.
 • Kurset henvender sig til myndighedssagsbehandlere, som skal visitere borgere til de specialiserede støttemetoder CTI, ICM og ACT/M-ACT.

 • ​Kurset foregår online via Zoom. Undervisningen består af underviseroplæg og casebaseret øvelse i grupper.

 • ​Forud for deltagelse forventes det, at du har set informationsvideoen om Housing First-tilgangen.​

Kontakt

avhp480x480.jpg

Administrativ kontakt

henriette_engedal_holmskov480x480.jpg

Faglig kontakt