Bæredygtighed i VIA

Som studerende på VIA bliver du undervist i bæredygtighed. Du vil blive udfordret på virkelighedens problemstillinger, som du lærer at løse med bæredygtige redskaber og en bæredygtig tankegang. 

20.000 studerende arbejder bæredygtigt

Vil du også arbejde med bæredygtighed på din uddannelse? 

Hvad er bæredygtighed? 

Bæredygtighed handler om, at vi skal beskytte de ressourcer, der er tilgængelige for os. Vi skal nemlig sikre os, at vi ikke slider på vores livsgrundlag, så fremtidige generationer har de samme muligheder som os. 

Hvilke uddannelser arbejder med bæredygtighed? 

På VIA er bæredygtighed en del af vores fundament. Som studerende får du på din daglige gang på campus og i din undervisning tydeligt vores fokus på bæredygtighed at mærke. Og det vil samtidig sige, at alle uddannelser på VIA arbejder med bæredygtighed, bæredygtig tænkning og bæredygtige løsninger. 

Vores uddannelser arbejder med bæredygtighed på forskellige måder. Derfor får du som studerende muligheden for at specialisere dig inden for et eller flere aspekter af bæredygtighed.

Se vores uddannelsesoversigt her.

Hvordan arbejdes der med bæredygtighed? 

På VIA arbejder vi helt konkret med FNs verdensmål for at sikre en bæredygtig udvikling i samfundet. Det er både studerende, forskere, medarbejdere og samarbejdspartnere, som griber fat i forskellige verdensmål. På den måde kan VIA bidrage til en mere bæredygtig fremtid. 

Læs mere om, hvordan VIA konkret arbejder med FNs verdensmål her.   

Mød studerende, der arbejder med bæredygtighed