Fuldt hus til Company Dating i Horsens 2019 

Company dating horsens
60 virksomheder deltog i arrangementet den 25. september. Nogle studerende gik målrettet efter praktikpladser, mens andre søgte fuldtidsarbejde.
Den 25. september meldte Campus i Horsens ved VIA University College fuldt hus til det tilbagevendende Company Dating-arrangement. Med 60 tilmeldte virksomheder summede datinglokalet af liv fra engagerede studerende og interesserede virksomheder, der hver især havde forventninger til dagen. 

Det halvårlige arrangement Company Dating, hvor studerende og virksomheder har mulighed for at matche, meldte fuldt hus, da 60 virksomheder deltog i arrangementet den 25. september. Nogle studerende gik målrettet efter praktikpladser, mens andre søgte fuldtidsarbejde. 

Jeppe Gundersen, der er studerende på VIAs Global Business Engineer-uddannelse i Horsens, havde forberedt sig grundigt til arrangementet hjemmefra. 

”Jeg havde set listen med de 60 virksomheder på facebookbegivenheden for arrangementet og udvalgt fem virksomheder, jeg kunne tænke mig at snakke med for at finde ud af, om deres praktikmuligheder matcher min profil,” sagde Jeppe Gundersen og fortsatte målrettet til næste ingeniørvirksomhed. 

På udkig efter fuldtidsarbejde 

En medstuderende, Kristian Henriksen, var på udkig efter fuldtidsarbejde, når han til januar er færdiguddannet som Global Business Engineer. Forinden Company Dating deltog Kristian i det forberedende arrangement, der blev afholdt for at klæde de studerende på til at sælge sin profil til virksomhederne.

Ligesom de studerende var grundigt forberedt til at sælge sig selv til Company Dating i Horsens, havde virksomhederne høje forventninger til arrangementet. Blandt andet havde CASA, der er en entreprenørvirksomhed fra Horsens, en ambition om at skaffe en masse praktikansøgninger. 

”Der er rift om bygningskonstruktørpraktikanter, og vi har brug for mange,” sagde HR-partner Rikke Ebbesen, der forventede at få en masse studerende til at sende ansøgninger og CV til CASA efter arrangementet. 

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Koordinator for Company Dating, Michelle Hobolth Ros
T: 87 55 40 18
E:mihr@via.dk