Designteknolog med speciale i Branding & Marketing Management

Vil du være med til at udvikle brands og nye koncepter med afsæt i strategiske og kreative kompetencer inden for branding og marketing? Så læs designteknolog med speciale i Branding & Marketing Management. 

Om specialeretningen Branding & Marketing Management

 • Designteknolog med speciale i Branding & Marketing Management er for dig, som ønsker at få en grundlæggende viden om kreativ branding  og marketing samt de mekanismer, der gør sig gældende i mode- og livsstilsbranchen.

  Du lærer at analysere et brands værdier, samt trends og tendenser i markedet, så du kan kommunikere, planlægge og gennemføre markedsføringstiltag til den eksisterende målgruppe – både strategisk og kreativt.

  Ud fra forskellige markedsføringskanaler - fra online til offline – får du indsigt i, hvordan du vælger de rette kanaler til netop dit koncept.

  Fagene giver dig kompetencer til at arbejde i tværfaglige teams. Under uddannelsen stifter du derfor bekendtskab med både business- og designdelen i mode- og livsstilsbranchen og får forståelse for, hvilke faggrupper du senere skal arbejde sammen med, og på hvilke områder. Det betyder også, at du lærer branchens kreative processer at kende.

  Kreativ og praktisk uddannelse

  Du får en kreativ og praksisrettet uddannelse, som er orienteret mod mode- og livsstilsbranchen. Det giver dig en særlig forretningsforståelse for samspillet mellem design og business.

  Styrken i din uddannelse ligger i kombinationen af specialefag, valgfag og fællesfag, hvor du samarbejder med studerende fra uddannelsens øvrige specialer. Det giver dig et stærkt netværk blandt medstuderende og en forståelse for, hvorfor det er vigtigt at samarbejde på tværs af virksomhedens afdelinger, når du senere skal ud i job.

  Du kommer bl.a. til at arbejde strategisk og praktisk med:

  • Branding og marketingsforståelse
  • Markedsanalyse
  • Udvikling af brandidentitet
  • Sociale medier 
  • Influencer marketing
  • Adobe

  Din tid i virksomhedspraktik er ligeledes vigtigt for at give dig en god indsigt i branchens måde at arbejde på.

  Design- og businessfagligt studiemiljø

  Din uddannelse foregår i et stærkt design- og businessfagligt miljø og i tæt samarbejde med mode- og livsstilsbranchens virksomheder. Du har de nyeste teknologier til rådighed i unikke værkstedsfaciliteter og laboratorier, som giver dig rig mulighed for at eksperimenter med prototyper. Desuden får du adgang til højt specialiseret viden og know-how, som er med til at forme din faglighed og fremtid.

  Du kan læse Designteknolog med speciale i Branding & Marketing Management i Herning.

  Læs mere om specialets opbygning
 • Som færdiguddannet vil du typisk få job i en marketingafdeling, hvor du kommer til at arbejde som assistent i et team inden for branding og marketing, PR-, event-koordinering eller kommunikation.

  Du kan fx være med til at realisere markedsføringsplaner, så virksomhedens produkter og services fremstår bedst muligt eller arbejde med virksomhedens sociale medier – ofte i tæt samarbejde med design og salg.

  Videreuddannelse

  Mange designteknologer vælger at tage overbygningen Professionsbachelor i Design & Business på VIA Design. Denne uddannelse giver mere nuancerede jobmuligheder med et større ansvarsområde.

 • Har du spørgsmål om optagelse 
  Kontakt studievejleder

  VIA Design 
  Birk Centerpark
  DK-7400 Herning 

  T: +45 87 55 05 00
  E: herning@via.dk

   

Mød studerende og færdiguddannede