Hør Schannie fortælle om dagligdagen som studerende på Design & Business

Schannie Wridt har læst Design & Business med speciale i Visual Communication Design*

Mit studie

Jeg har valgt at læse Visual Communication Design, fordi jeg havde lyst til at nørde design og blive en del af den kreative verden. 

Det fedeste ved mit studie er, at der hele tiden er en masse små projekter, så man får lov til at prøve en masse ting af.

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og vi samarbejder meget med virksomheder. På den måde får man en rigtig god fornemmelse af, hvordan virkeligheden uden for studiet fungerer.

Mine råd 

  • Du behøver ikke være verdensmester til at tegne for at gå på min uddannelse. Men det er vigtigt, at du bevarer en legende og nysgerrig tilgang og har lyst til at blive udfordret og udforske en masse forskellige ting. 
  • Du skal være forberedt på, at det er et studie med rigtig mange deadlines, hvilket faktisk er rigtig fedt..Du har din klasse omkring dig, så du er aldrig alene med de frustrationer, der kan opstå.
  • Du skal være god til at arbejde selvstændigt, da de fleste af vores projekter er selvstændige. Men du kan altid komme til din klassekammerat og få sparring - så helt alene er du aldrig.

 

*Specialeretningen Visual communication Design hed tidligere Visual Fashion Communication

Mød flere studerende og færdiguddannede