Uddan dig til Professionsbachelor i skat, og få en uddannelsesplads i Ringkøbing-Skjern Kommune

Kunne du tænke dig at arbejde med jura, regnskab, revision og økonomi? Så kan du vælge at læse til Professionsbachelor i skat online. Hvis du bor i Ringkøbing-Skjern Kommune, kan du få en studieplads på Studiecenter Innovest i Skjern, mens du uddanner dig. 

To studerende fra VIA Administrationsbacheloruddannelsen

Hvis du bor i Ringkøbing-Skjern Kommune og gerne vil læse en Professionsbachelor i skat, samtidig med, at du bliver boende i kommunen under uddannelsen, kan du nu vælge at tage uddannelsen online.

Du kan få en studieplads på Studiecentret Innovest, hvor der er adgang til et aktivt studiecenter i lækre, arkitekttegnede omgivelser. Og med mulighed for at benytte centrets faciliteter fx møderum, grupperum og streamingudstyr. Sammen med dine medstuderende fra Ringkøbing-Skjern kan I mødes dagligt på studiecentret og arbejde i studiegrupper, deltage i online-undervisning og studere på egen hånd.

Der er gratis parkering, internet, kaffe og te samt mulighed for frokostordning.

Tværprofessionelt studiemiljø

Det vil også være muligt at mødes på tværs af uddannelser og skabe et tværfagligt studiemiljø, fordi der på studiecentret også er studerende fra blandt andet sygeplejerskeuddannelsen, læreruddannelsen og administrationsbacheloruddannelsen.

Undervisningens tilrettelæggelse

Undervisningen vil være tilrettelagt online for langt de fleste undervisningsgange. Onlineundervisningen vil synkront følge den fysiske undervisning på campus Herning ved hjælp af et Eagle eye, så I som online-studerende også har mulighed for at stille spørgsmål i undervisningen og deltage under opgaveløsning og -gennemgang. Ca. en gang i måneden vil der være et fysisk indkald på campus Herning.

Uddannelsens studievejledere vil være til rådighed fysisk på studiecentret minimum en gang i måneden. Derudover vil der alle hverdage være mulighed for at kontakte dem på telefon, mail eller aftale online-samtale.

Som Ringkøbing-Skjern-studerende (RSK-studerende) skal du forvente at indgå i meget gruppearbejde, som også kan foregå online.

Som RSK-studerende skal du være opmærksom på, at det kræver stor selvstændighed og struktur at tage en uddannelse online.

Ønsker du at søge ind på uddannelsen?

Så er det vigtigt, at du er opmærksom på ansøge på optagelse.dk under Professionsbachelor i skat i Herning. Hvis du bliver optaget på uddannelsen, bedes du umiddelbart herefter give besked til uddannelsens studievejledere på skat@via.dk om, at du ønsker at være RSK-studerende på studiecentret i Ringkøbing-Skjern.

Vi glæder os til at høre fra dig.