Mohammad vil arbejde med projektledelse

Uddannelsen i Value Chain Management kickstartede Mohammads drive for at skabe værdi i en virksomheds værdikæde. Mød ham her.

Mohammad - Value Chain Management

Mohammad Ahmad El-Ahmad er 24 år og læser Value Chain Management (VCM) på 6. semester. Det gør han, fordi han gerne vil arbejde med projektledelse og være med til optimere virksomheder.

”Inden jeg søgte ind på VCM satte jeg mig ned, og tænkte over, hvad jeg gerne ville i fremtiden. Jeg kom frem til, at det var projektleder. Jeg vil gerne arbejde med mennesker, lære fra mig og blive ved med at udvikle mig.

Igennem ug.dk fandt jeg ud af, at VCM var alt det, jeg søgte. Uddannelsen giver en forståelse for hvert eneste led i en virksomheds værdikæde. Det betyder, at du efterfølgende kan blive en del af teams, som arbejder med alt fra indkøb, salg og markedsføring til procesoptimering, flow og forecasting,” forklarer Mohammad.

 

Jeg har virkelig nydt min tid på studiet. Størstedelen af fagene har jeg elsket. Især Project Management. Mohammad Ahmad El-Ahmad

Undervisning og praktikforløb i høj kvalitet

I løbet af uddannelsen i Value Chain Management bliver de studerende stillet opgaver fra virksomheder som LEGO, Vestas, Panzerglass og Jysk. Her får de mulighed for at bruge de værktøjer, som de har fået igennem undervisningen. Det samme gælder praktikforløbet på 5. semester. Her var Mohammad i praktik hos virksomheden Marel, der producerer maskiner til fødevareindustrien.

”Jeg blev faktisk ansat som student worker hos Marel, inden jeg startede i praktik. Det betød, at jeg fik ekstra meget ud af min praktiktid, for jeg kendte jo allerede virksomheden ret godt. 

I min praktiktid har jeg bl.a. arbejdet med quality management og procesoptimering. For eksempel har jeg set på, hvordan vi kan formindske spildtid mest muligt og hjulpet indkøbsafdelingen med at sikre kvaliteten af de ting, som vi modtager fra leverandørerne. Jeg elskede at få mere og mere ansvar og mærke, hvordan tilliden til mig og mine evner voksede, i takt med at jeg sugede mere og mere viden til mig. Det har også været fedt at se, hvordan alle de ting, som jeg har lært i undervisningen, gør mig i stand til at gå ud og skabe værdi i en virksomhed,” fortæller Mohammad.

Gode Fag. Endnu bedre undervisere

I dag har Mohammad kun 2 semestre tilbage på uddannelsen, inden han er færdig. Når man spørger ham, hvad han kommer til at savne, er han ikke i tvivl:

”Jeg har virkelig nydt min tid på studiet. Størstedelen af fagene har jeg elsket. Især Project Management. Og selvom der også er enkelte fag, som ikke lige er mig, kan jeg godt se, hvorfor de er vigtige at have.

Jeg kommer til at savne underviserne. De er imødekommende, flinke og giver altid en hånd, når der er brug for det. De har været med til at gøre mig til den person jeg er i dag. Det er ikke alle steder, at man har sådan et forhold til sine undervisere. Inden jeg startede på VCM, prøvede jeg HA. Der var jeg bare én ud af hundredvis af studerende i en forelæsningssal, og underviserne kendte ikke mit navn”.

Mød flere studerende og færdiguddannede