
Mit job
Jeg var med til at stifte Nohrlund – Organic Cocktails samtidig med, at jeg var under uddannelse. Nohrlund er i al sin enkelthed cocktails som vi kender dem, blot tappet på flaske lige til at hælde op i et glas med is og nyde iskold. I dag arbejder jeg først og fremmest med udviklingen af nye produkter til Nohrlunds portefølje, mens min partner tager sig af tal og økonomi.
I starten lavede vi alt selv. Vi kogte bl.a. safter og cider til vores produkter og vi havde egentlig succes fra begyndelsen. Allerede til det første arrangement, hvor vi havde vores Nohrlund-flasker med, spurgte gæsterne, om det var muligt at købe dem med hjem. Dér fandt vi ud af, at det ikke kun var barer og restauranter, der var en potentiel målgruppe men også private forbrugere.
Vores salg er steget med 300% fra første til andet år, så nu kan vi leve af at producere Nohrlund. Dog har vi ikke de økonomiske muskler til at brygge kæmpe mængder cocktails og vi skal hele tiden sikre os, at der er købere til antallet af færdigtappet cocktails. Det er f.eks. en udfordring, hvis det pludseligt bliver solskinsvejr og efterspørgslen stiger, eller hvis det regner hele sommeren og efterspørgslen derfor falder.