Master i musikpædagogisk udvikling 

Hvis du gerne vil opkvalificere dine evner og styrke den aktive deltagelse i musik for både unge og gamle, er en master i musikpædagogisk udvikling lige noget for dig. Det handler nemlig om at få musikken ud til alle.

Om uddannelsen

 • Masteruddannelsen er med til at skabe nye musikalske mødepladser, og samler kompetencer fra lærer-, pædagog og konservatorieuddannelserne i ét spændende og dynamisk samarbejde. Uddannelsen er nemlig et samarbejde mellem Rytmisk Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Københavns Professionshøjskole og VIA University College. 

  Uddannelsen har musik, samspil, gruppeledelse og pædagogik som omdrejningspunkt, og visionen er, at de nye undervisere kan medvirke til, at flere får lyst til og mulighed for at engagere sig aktivt i musikken. 

  En master i musikpædagogisk udvikling vil skabe nye kompetente samarbejder mellem musikundervisere og pædagoger i kulturskoler, folkeskoler og dagtilbud. Den vil give et nyt fundament for, at flere får mulighed for at deltage aktivt i musikken.

 • Master i musikpædagogisk udvikling er den perfekte videreuddannelse for dig, der er pædagog, lærer, musiker og musikpædagog, og som brænder for at forbedre dine kompetencer inden for blandt andet samspil, musisk gruppeledelse, musikpædagogik og musik.

 • En master i musikpædagogisk udvikling er 60 ECTS og er fordelt på fire semestre af 15 ECTS hver.   

  Uddannelsen er landsdækkende og udbydes af Rytmisk Musikkonservatorium (RMC). 

  Se pris, adgangskrav og vigtige datoer om ansøgningsfrist og studiestart hos rmc.dk.