Børn og unge diplomuddannelse: En hel ny verden har åbnet sig

Læs hvad deltagerne på diplomretningen Børn og unge fra Den sociale diplomuddannelse har at sige om forløbet.

Efter at have taget uddannelsen, er mit arbejde i dag mere målrettet. Den/de unge er mere i fokus, og indsatsen får således en hurtigere start. Samtidig har jeg også fået mulighed for at sætte mig i den unges sted, hvor jeg ved noget mere om relationer, opvækst, støtte osv. Alt i alt en uddannelse som har givet mig mulighed for at finde mange vinkler på samme opgave, og dermed gøre indsatsen mere præcis og måske vigtigst af alt hjælpe den unge videre i livet.

Jesper Bang, Politiassistent, Midt- & Vestjyllands politi

Jeg var meget glad for de tre år på VIA og savner det faktisk. Samtidig var det en hel ny verden, der åbnede sig, for nu var der jo en masse muligheder for at finde teorier og metoder, som passede ind i mit arbejde. På trods af at jeg var den eneste politimand på holdet, fik jeg masser af viden fra mine medstuderende og dermed også en indsigt i det tværfaglige arbejde.

Jesper Bang, Politiassistent, Midt- & Vestjyllands politi

Det var meget givende, og jeg vil helt sikkert anbefale andre at tage uddannelsen. Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvordan teori og metode kan styrke min faglighed og hvordan, jeg kan bruge forskellige handleredskaber.

Jeanette Sonne Loch, Socialrådgiver, Skive Kommune