Fælles valgfrie moduler

Suppler din pædagogiske diplomuddannelse med vores fælles valgfrie moduler, der generelt passer ind i alle uddannelsesretninger.

Diplomforløb i konflikthåndtering er uundværlig i såvel fagprofessionel som personlig sammenhæng, da det er yderst anvendelsesorienteret på et højt fagligt niveau.

Anne Birgitte Frydenlund Jensen, Underviser, VIA University College

Om retningen

 • Du kan, når du tager en pædagogisk diplomuddannelse, vælge imellem en række fælles valgfrie moduler, der alle er udformet, så de passer ind i alle uddannelsesretninger.

  Herigennem vil du selv kunne vinkle og forme den faglige profil på din diplomuddannelse.

 • Alle der tager en pædagogisk diplomuddannelse kan vælge blandt rækken af fælles valgfrie moduler.

 • De fælles valgfrie moduler er valgfrie for alle de pædagogiske diplomuddannelser.

  Vær dog opmærksom på, at der for visse uddannelsesretninger gælder særlige regler for hvilke moduler, der skal indgå i uddannelsen. Disse fremgår under hver enkelt uddannelsesretning i studieordningen for de pædagogiske diplomuddannelser.

  De moduler vi udbyder varierer fra semester til semester. Du finder de aktuelle retningsspecifikke moduler længere nede på siden. Klikker du dig videre ind på selve modulet, kan du læse mere om det faglige indhold.

  De generelle informationer omkring den pædagogiske diplomuddannelse – fx opbygning, adgangskrav samt obligatoriske moduler – finder du under den pædagogiske diplomuddannelse.

Kontakt

ulke480x4802019.jpg

Administrativ kontakt

heto2018480x480.jpg

Studievejleder