VIAs ingeniøruddannelser - for dig, der er Made to Make

På VIA uddanner vi ingeniører, som kan besvare de spørgsmål, vi endnu ikke kender. Ingeniører, som er klar til at skabe fremtiden. Innovative hoveder, som kan gentænke, udvikle og udfordre de eksisterende løsninger. Derfor er vores ingeniøruddannelser for dig, som er Made to Make. Dig, som vil omsætte din viden til handling og sætte dit aftryk på verden. Det er det, der tæller. 

Uddannelser med internationalt udsyn

På VIAs ingeniøruddannelser samler vi studerende fra hele verden, og med vores syv forskellige retninger uddanner vi hvert år attraktive ingeniører, der er efterspurgt på tværs af landegrænser.

Allerede under uddannelsen mærker VIAs ingeniørstuderende, at verden er åben for dem. Hvert år rejser VIAs studerende i praktik i en lang række lande.

Se VIAs ingeniøruddannelser nedenfor.

Hvad laver en ingeniør?

Som ingeniør er du med til at opfinde, udforske og udvikle løsninger, som optimerer vores nuværende løsninger. Du er med andre ord med til at forme vores fremtid med den viden, du skaber og bruger i praksis.      

Mød studerende og hør mere om, hvordan det er at læse til ingeniør på VIA

Ingeniøruddannelser på VIA 

Se eksempler på, hvordan VIAs ingeniørstuderende sætter aftryk på verden 

Katharina gør vores fodspor grønnere

I sin praktik som materialeingeniør arbejder Katharina på at lave bæredygtige løsninger inden for skoindustrien.
Mød Katharina

Emil laver løsninger, der stopper oversvømmelser

Som bygningsingeniør er du en vigtig spiller i forhold til at løse klimaudfordringer. Netop det gør Emil i sin praktik som bygningsingeniør.
Mød Emil