Kirstine Hyttel Pedersen

Studie: Sygeplejerskeuddannelsen (NET)

Kirstine Hyttel Pedersen læser til sygeplejerske over nettet

Mit studie

Jeg er meget glad for min netuddannelse, for det er en effektiv studieform og meget mere social, end de fleste tror. I min studiegruppe mødes vi dagligt online eller fysisk på campus eller hos hinanden. Vi er meget målorienterede, og studieformen er fleksibel. Det passer mig godt.

 

Det er utrolig spændende at opleve ligheder og forskelle mellem det danske og det australske hospitalsvæsen. Kirstine Hyttel Pedersen

 

I øjeblikket er jeg i tre måneders praktik på den australske ø Tasmanien. Launceston Generel Hospital er et forholdsvis lille hospital, hvor vi på børneafdelingen tager os af alt lige fra børn, der har slugt en dominobrik eller skal have fjernet mandler til unge, der har kræft og skal have kemobehandling.

Jeg er rejst om på den anden side af jordkloden, fordi jeg gerne vil have et internationalt perspektiv på sygepleje, og jeg synes, at jeg lærer utrolig meget ved at være her.

 

Praktikken hernede har givet mig mod og lyst til at rejse ud i verden igen og arbejde, når jeg er færdiguddannet. Kirstine Hyttel Pedersen

 

Kirstine Hyttel Pedersen læser til sygeplejerske over nettet

I Danmark har jeg tidligere i mit studie været i praktik i hjemmeplejen, på neurologisk afdeling på Aarhus Universitetshospital og på Risskov Psykiatrisk Hospital. Det er utrolig spændende at opleve ligheder og forskelle mellem det danske og det australske hospitalsvæsen. Vi kan lære meget af hinanden. 

 

Vi er meget målorienterede, og studieformen er fleksibel. Det passer mig godt. Kirstine Hyttel Pedersen

 

Jeg og fire andre danske studerende på Tasmanien har lige fået tildelt Kronprinsesse Mary legatet og en check på 10.000 kroner hver. Og vi er allerede inviteret på besøg hos Mary på Amalienborg, når vi kommer hjem til Danmark. Det bliver spændende.

Kirstine Hyttel Pedersen får overrakt legat

Praktikken hernede har givet mig mod og lyst til at rejse ud i verden igen og arbejde, når jeg er færdiguddannet. Jeg drømmer om at vende tilbage til Australien, som jeg slet ikke føler, at jeg er færdig med.

Mine råd

  • Vælg sygeplejerskeuddannelsen hvis du gerne vil have et job, der er givende både menneskeligt og fagligt.
  • Hold dig ikke tilbage for at rejse alene ud i verden i praktik. Det er ikke så svært, som man tror.
  • Tro ikke, at det er ensomt at studere på netuddannelsen. Du er dagligt i kontakt med dine studiekammerater online eller face to face.

Mød flere studerende og færdiguddannede