12 erhvervsskoler har deltaget

Erhvervsskoler fra både Jylland, Fyn og Sjælland har deltaget i projektet ’Faglig stolthed og aktive elever i erhvervsuddannelserne’ fra april 2019 til januar 2021.

De 12 erhvervsskoler er:

Rybners i Esbjerg, Tradium i Randers, Mercantec i Viborg, Randers Social- og Sundhedsskole, Learnmark i Horsens, Jordbrugets Uddannelsescenter i Beder ved Aarhus, Tech College Aalborg, Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa, EUC Syd i Aabenraa og Tønder samt Social- og Sundhedsskolen Fyn i Svendborg og ZBC i Slagelse.

Desuden har elever fra Inhouse Graphic, der er skolepraktik på mediegrafikeruddannelsen på Aarhus Tech, produceret videoer om de nyudviklede undervisningsforløb.

VIA University College har stået i spidsen for projektet ’Faglig stolthed og aktive elever i erhvervsuddannelserne’ i 2019-2021 – i tæt samarbejde med organisationen Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) samt 12 involverede erhvervsskoler. Projektet har fået 2,6 millioner kroner i støtte fra Nordea-fonden.