Diplom i projektledelse

Arbejder du med opgaver af projektlignende karakter? Og vil du gerne stå stærkere i rollen som projektleder? Så er Diplomuddannelsen i projektledelse et rigtig godt match til dig. På uddannelsen får du en helhedsforståelse af dine projekter i organisationen og ikke mindst en sikker øvebane, hvor du kan udvikle dig til den projektleder, du gerne vil være.

Jeg har fået meget stor indsigt i projekt- og virksomhedsprocesser – ja, jeg overdriver ikke, når jeg siger, at det er på grund af denne uddannelse, at jeg er gået hen og blevet selvstændig. Det var et fantastisk læringsmiljø.

Jens Jessen Hansen, indehaver af rådgivningsvirksomhed

Om uddannelsen

 • På diplom i projektledelse kommer vi 360 grader rundt om projektledelsesdisciplinen. Vi opdaterer dig på de nyeste tendenser, metoder og projektledelsesværktøjer, ligesom vi styrker dig i din rolle som projektleder. Derfor er uddannelsen også et oplagt næste skridt, hvad enten du drømmer om at varetage nye og større opgaver eller få bevis på det, du allerede kan.

  Du får blandt andet:

  • Effektive værktøjer til alle faser af projektarbejdet.
  • Styrket dine evner til at lede forandringer i dynamiske omgivelser.
  • Redskaber til teamledelse, engagement og motivation.
  • Ny inspiration til at skabe målbare forretningsmæssige resultater.
  • Afklaring og udvikling af din personlige ledelsesstil.
  • Inspiration til at gøre projektarbejdet mere bæredygtigt - fx ved at sikre en god udnyttelse af ressourcerne i dit projekt og ved at sætte rammerne for, at dine projektdeltagere på bæredygtig vis skaber de ønskede resultater.
  • Inspirerende netværk med andre projektledere.
  • Bevis på dine kompetencer og et opdateret CV.

  På uddannelsen arbejder du med opgaver, der tager direkte afsæt i de udfordringer, du møder i din hverdag. Det sikrer kortest mulig vej mellem teoretisk viden, ny læring og omsætning til handling.

  Du får samtidig tilbudt en faglig mentor, der følger dig fra start til slut. Formålet er at give dig plads til refleksion og inspirere dig til at lave målrettede planer for, hvordan du får mest ud af uddannelsen. Sidst i uddannelsen får du også tilknyttet en coach med særligt fokus på din personlige udvikling. Læs mere om mentorordningen her.

 • Vi ved, at du som projektleder er spidsbelastet i perioder. Derfor er en diplom i projektledelse en fleksibel efteruddannelse opbygget af moduler, så du kan tilpasse den efter dit arbejds- og familieliv.

  Uddannelsen består af tre obligatoriske moduler, to-tre valgmoduler og et afgangsprojekt. Uddannelsen giver samlet set 60 ECTS point, hvilket svarer til ét års fuldtidsstudie. De fleste bruger 2-3 år på at gennemføre hele uddannelsen. Men har du brug for en pause undervejs, er der også mulighed for det. Du kan nemlig strække dit studieforløb op til 6 år.

  Det er helt op til dig, hvilket modul du vil starte med og i hvilken rækkefølge, du vil tage modulerne. Ofte er det dog en fordel at tage de obligatoriske moduler først. Det er også en mulighed at tage enkeltmoduler fra uddannelsen, hvis du vil nøjes med det.

  Læs mere om Diplom i projektledelse

 • Diplom i projektledelse er for dig, der arbejder som projektleder, projektkoordinator eller som dagligt løser opgaver af projektlignende karakter. Uddannelsen er en anerkendt kompetencegivende diplomuddannelse som kan være et naturligt næste skridt, uanset om du er på vej – eller midt i – din projektlederkarriere.

 • Du skal have en relevant kort eller mellemlang videregående uddannelse. Samtidig skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

  Fra 1. august 2019 og tre år frem gælder en forsøgsordning. Det betyder, at hvis du har en akademiuddannelse, så kan du søge direkte ind på en diplomuddannelse, hvis du:

  • har en akademiuddannelse som højeste forudgående uddannelse
  • har relevant erhvervserfaring på mindst fire år bag dig. Dvs. uanset om det er før, under eller efter akademiuddannelsen
  • er i relevant beskæftigelse ved optag på diplomuddannelsen

  Opfylder du ikke ovenstående krav, kan du også blive optaget på dine realkompetencer, hvis de anerkendes som svarende til adgangsbetingelserne. Læs om realkompetencevurdering.

 • Du kan ikke tilmelde dig en hel diplomuddannelse på én gang. Du tilmelder dig løbende et modul ad gangen og gennemfører på den måde uddannelsen i det tempo, der passer dig.

  Betalingen falder i rater og følger de moduler, du tager. Du betaler derfor kun for de moduler, du tager hvert semester.

  De forskellige moduler, du kan vælge imellem, finder du længere nede på siden. Inde på hvert modul kan du se prisen, afholdelsestidspunkt og sted, og du kan læse om indhold og udbytte.

  OBS! hvis du er ny studerende skal du ved første tilmelding vedhæfte dokumentation for adgangsgivende uddannelse og erhvervserfaring. Det kan fx være:

  • Uddannelse: Uddannelsesbevis eller uddannelsesudskrift.
  • Erhvervserfaring: Seneste lønseddel med anciennitet eller officiel bekræftelse fra virksomheden.

  Vi anbefaler også altid en studieintroduktion til alle nye studerende på uddannelsen. Du tilmelder dig her.

Mere viden

Brochure om diplom i projektledelse

Brochure: Diplom i projektledelse

Skal en diplomuddannelse i projektledelse være dit næste skridt? Download brochuren og bliv klogere på indhold, udbytte og dine muligheder med uddannelsen.
Download brochure
Vælg projektlederuddannelse efter behov

Guide: Vælg uddannelse efter behov

Brug guiden her som et inspirerende hjælpeværktøj til at blive klogere på, hvilken projektlederuddannelse der er den rette for dig.
Hent guide

Det siger deltagerne om uddannelsen

Kontakt

helk480x4802019.jpg

Administrativ kontakt

heto2018480x480.jpg

Studievejleder