Diplomuddannelser

Det kan være en stor beslutning at give sig i kast med en hel diplomuddannelse. Men vidste du, at du bare kan gå i gang – uden at forpligte dig til mere end ét enkelt diplommodul ad gangen? Alle VIAs diplomuddannelser kan tilpasses både dit arbejdsliv, dine karrieredrømme og dit privatliv. Der er intet krav om, at når du først er startet, skal du fortsætte – en diplomuddannelse kan derfor tage fra 2 til 6 år. Det er helt op til dig at mærke efter, om du vil køre hårdt på, eller har brug for at holde pauser undervejs.

OBS: I VIA er vi i gang med at udskifte vores administrative IT-system, der styrer tilmeldinger til kurser og moduler på bl.a. efter- og videreuddannelsesområdet. Det betyder, at du pt. må forvente længere svartid på din ansøgning og adgang til modul-/kursusmateriale. Vi beklager ulejligheden men arbejder på højtryk for at kunne give dig besked og adgang til materialer hurtigst muligt.

Diplomuddannelser

Mere om akademiuddannelser

Bog

Om diplomuddannelser

En diplomuddannelse er en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau.

Gå til side
Studie- og karrierevejledning

Studie- og karrierevejledning

Find svar på dine spørgsmål om efter- og videreuddannelse ved VIA University College.

Gå til side
Mønter

Tilskud til efteruddannelse

Få et overblik over tilskudsmuligheder til din efteruddannelse.

Gå til side
Udviklingstrin

Realkompetencevurdering

Selvom du ikke opfylder de formelle adgangskrav, kan du have realkompetencer, der giver dig adgang til en akademi- eller en diplomuddannelse. Få hjælp her!

Gå til side
VIA Efter- og videreuddannelse - find den efteruddannelse eller videreuddannelse, som matcher dine behov og karrieredrømme.

Efteruddannelse hos VIA University College

Bliv en del af et inspirerende uddannelsesmiljø og skab nye netværk. Se videoen og tag et kig indenfor.

Gå til side