Company Dating matcher virksomheder og studerende

Company Dating matcher virksomheder og studerende

42 virksomheder deltog onsdag den 4. oktober i Company Dating på VIA Campus Horsens. Her mødte de ca. 300 motiverede danske og internationale studerende.

Company Dating er en karrieremesse, hvor virksomheder og studerende møder hinanden i øjenhøjde. Det er en unik mulighed for at skabe netværk, se hinanden an og få en snak om de samarbejdsmuligheder der er vedrørende praktikophold, studiejobs og fuldtidsjobs.

Det er alle typer virksomheder, der deltager i messen og alle studerende fra VIAs erhvervsrettede uddannelser er inviteret.

Forventningerne er, at virksomhederne møder studerende med den profil, de er på udkig efter og at de studerende får skabt kontakter, etableret netværk og finder enten en praktikplads, et job som studentermedhjælper eller et fast arbejde.

Pressalit leder efter mange fagligheder

HR-specialist Line Rask fra virksomheden Pressalit håbede på, at hun til Company Dating ville møde nogle studerende, som var nysgerrige på, hvem Pressalit er. Og som hun kunne hjælpe med at lære virksomheden at bedre kende.

Samtidig var Line Rask meget interesseret i at finde ud af, hvilken type arbejdsopgaver de potentielt kommende praktikanter er mest interesseret i at arbejde med. På messen var Pressalit på udkig efter studerende med en lang række forskellige fagligheder - virksomheden har nemlig både stabsfunktioner og produktion i Danmark.

Christopher jagter en praktikplads

For Christopher Alnor fra Global Business Engineering-uddannelsen var formålet med at deltage i Company Dating helt klart; han ville finde sig en praktikplads.

Jagten efter en praktikplads gik godt. Christopher var meget tilfreds med det udbytte han fik af at besøge messen fik kontakt med flere forskellige virksomheder som han nu skal hjem og skrive en ansøgning til.

 

For yderligere information

Hvis du har spørgsmål til Company Dating, kan du kontakte Career Service Centre:

Michelle Ros
Konsulent
T: 87 55 4018
E: mihr@via.dk