Pædagogisk efteruddannelse for dagtilbud

Er du dagplejer, dagplejepædagog, pædagog, pædagogisk assistent eller medhjælper i dagtilbud, og ønsker du at dygtiggøre dig i dit pædagogiske arbejde? Her på siden finder du aktuel efteruddannelse, kurser, konferencer, temadage og inspirerende artikler, der matcher det, du er optaget af.

mediatorer i mellemrummet

Infomøde om diplomuddannelse

Efterår 2022: Overvejer du at tage moduler på den pædagogiske diplomuddannelse? Så deltag i gratis online informationsmøde, og bliv klogere på, hvad VIA kan tilbyde dig.

Efteruddannelse for dig, der arbejder i dagtilbud

Som pædagogisk personale i en vuggestue, børnehave eller dagpleje spiller du en afgørende rolle for børnene. For at lykkes med kerneopgaven - at fremme børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse – er det altafgørende, at du har et godt fagligt fundament.

Hos VIA finder du forskellige former for pædagogisk efteruddannelse målrettet dit arbejde med børn i 0-6 års alderen. Se de aktuelle tilbud herunder. Du finder:

  • Diplommoduler for dig, der er pædagog. Diplommodulerne kan du tage som enkeltstående moduler, eller du kan vælge at sammensætte flere moduler til en hel pædagogisk diplomuddannelse.
  • AMU-kurser for dig, der er dagplejer, pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent.
  • Kurser for alle pædagogiske medarbejdere.
  • Skræddersyede forløb for medarbejdergrupper.

Finder du ikke det, du søger, så kontakt os endelig. Vi skræddersyer gerne kompetenceudviklingstilbud – store som små. Find kontaktoplysninger nederst på siden. 

Find kurser, moduler og konferencer

AMU-uddannelse

AMU-uddannelse er for dig, der er dagplejer, pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent

I forbindelse med den styrkede pædagogiske læreplan er der udviklet AMU-uddannelser til dig, der er dagplejer, pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent. Du finder de aktuelle AMU-uddannelser ovenfor. Hør mere om mulighederne med AMU-uddannelse i denne video.
AMU-uddannelser: Den styrkede pædagogiske læreplan

Inspiration

En mor med et barn taler med en pædagog

Artikel

Forældresamarbejde - Skab sammenhæng mellem dagtilbud og hjem

Hvad er et godt forældresamarbejde? Hvorfor er forældresamarbejde vigtigt? Og hvordan får man et godt forældresamarbejde i dagtilbud? Få svaret i artiklen.

Gå til side
Bæredygtig dannelse i dagtilbud: En kvinde og tre børn undersøger planter

3 indledende greb til bæredygtig dannelse i dagtilbud

Hvorfor det er vigtigt at arbejde med bæredygtig dannelse i dagtilbud? Få svaret her, og et bud på tre indledende greb til at igangsætte arbejdet hos jer.

Gå til side
Evaluering af dagtilbud: Pædagog med tre børn

Evaluering af pædagogisk praksis - fra tanke til handling

Evaluering i dagtilbud: Hvordan agerer du evaluator i egen praksis, og hvilke faldgruber er der? Få svarene i denne artikel.

Gå til side

Artikel

Neuropædagogik - brug viden om hjernen i dit pædagogiske arbejde

Hvad er neuropædagogik? Og hvordan er neuropædagogik som en pædagogisk tilgang relevant for dit pædagogiske arbejde? Det får du konkrete bud på her.

Gå til side

Metoder og programmer

Kontakt

Dorte Ladefoged Dinnesen
  • Dorte Ladefoged Dinnesen

  • Efter- og videreuddannelseschef
  • T: +45 87 55 19 71